ΛΕΩ  ΝΑΙ  για Ελλάδα Νέων Αρχών

                                                                         ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ
                                                                          «ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ με τις ΑΡΕΤΕΣ» 19 Οκτώβρη 2014


   Την Κυριακή το πρωί 19/10/2014 θα γίνει πολιτιστικός περίπατος στους πεζόδρομους της Πλάκας. Η εκκίνηση είναι ώρα 10πμ. από την Πλατεία της Μητρόπολης.
Βαδίζουμε  ανά τριάδες ξεκινώντας από την εκκλησία της Μητρόπολης  μέσω του  πεζόδρομου της οδού Πανδρόσου, στρίβουμε αριστερά στην οδό Αιόλου,  συνεχίζουμε πάλι αριστερά στον πεζόδρομο της οδού Μάρκου Αυρηλίου, μπαίνουμε δεξιά στον πεζόδρομο της οδού Θρασυβούλου, μετά στρίβουμε αριστερά στην οδό Πανός  (πεζόδρομος και σκαλιά), συνεχίζουμε δεξιά στον πεζόδρομο της οδού Θεωρίας, αριστερά στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και φτάνουμε έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης, αφού καλύψουμε μια διαδρομή περίπου 2,5 χιλιομέτρων.
   Τερματίζουμε έξω από του Μουσείο της Ακρόπολης, όπου θα μας υποδεχτεί η Φιλαρμονική του Δήμου με Ελληνικές μελωδίες  από τις 11:15πμ έως 12:00μμ.
Προτείνουμε τους συμμετέχοντες να ζωγραφίσουν πίνακες ή να εκτυπώσουν  πλακάτ με μηνύματα Αρετών ή να προμηθευτούν λευκά μακό μπλουζάκια με τυπωμένα μηνύματα. Όσοι θέλετε να προμηθευτείτε  μπλουζάκια με Αρετές, στείλτε μήνυμα στο ΛΕΩ ΝΑΙ στο μέιλ leonai.despoina@gmail.com με το νούμερό σας. Το κόστος είναι 5,00 ευρώ.

   Η ημερίδα συνεχίζει για στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολής μέχρι τις 7μμ, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την Παιδεία.

   Η πρόεδρος του  ΛΕΩ ΝΑΙ για Ελλάδα Νέων Αρχών
   Δέσποινα Τριτοπούλου

Τηλ. : 2109232876, 2109424099, 6972449160, 6970233390,
e-mail:            
sai@hol.gr
                       
leonai.despoina@gmail.com,
URL: http://leonai.gr, http://leonaigreece.wordpress.com
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ