Το Κίνημα  “ΛΕΩ ΝΑΙ ” διοργανώνει μια διημερίδα για τις 18/10/2014 και τις 19/10/2014 με τίτλο «ΛΕΩ ΝΑΙ στις ΑΞΙΕΣ».
   Στόχος  είναι να συνεισφέρουμε στη  δημιουργία  ενός κλίματος αγνότητας και ειλικρίνειας στην κοινωνία και όχι να δημιουργήσουμε ένα νέο εκπαιδευτικό, κοινωνικό η πολιτικό σύστημα . Αυτό προϋποθέτει την καλλιέργεια της ηθικής και την αφοσίωση στην Αλήθεια και την Αρετή.
   Η διημερίδα στοχεύει  να αναδειχτούν, να αναγνωριστούν, να κατανοηθούν, να γίνουν ελκυστικές οι αξίες ζωής και να τοποθετηθούν στο βάθρο που ανήκουν. Μαζί με τις παρουσιάσεις, τις ομιλίες  και με τον  πολιτιστικό περίπατο στα σοκάκια της Αθήνας σκοπεύουμε να εμπνεύσουμε και να κινητοποιηθούμε για να ενταχθούν οι αξίες ζωής στην καθημερινότητά μας.
   Στον καθένα προσωπικά, υποβάλλω την έκκληση να στηρίξετε αυτήν τη προσπάθεια, έστω με μια απλή κοινοποίηση της παρούσας σε γνωστούς και φίλους. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να συμμετέχετε στην διημερίδα, όπου θα γίνουν αρκετές ζυμώσεις για το καλό της κοινωνίας και την ανύψωση του Ηθικού επιπέδου της Ελλάδας.
   Ειδικά για τη συμμετοχή στις 19/10/2014 θα πρέπει να υποβάλλετε την αίτηση ηλεκτρονικά λόγω περιορισμένων θέσεων και λόγω ελέγχου από το κασέ του Μουσείου της Ακρόπολης για να εισέλθετε χωρίς εισιτήριο.

   Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
   Τριτοπούλου Δέσποινα