ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
                                                             ΛΕΩ  ΝΑΙ  για Ελλάδα Νέων Αρχών


                                                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στη ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ 18 και 19 Οκτώβρη 2014
                                                                     «ΛΕΩ ΝΑΙ στις Αξίες» και «ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ με τις ΑΡΕΤΕΣ»


   Σάββατο 18/10/2014
   Συνάντηση στην αίθουσα Αντώνη Τρίτση του  Πνευματικού κέντρου  του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας 50- Αθήνα, ώρες 9πμ έως 9μμ, με θέμα «ΛΕΩ ΝΑΙ στις ΑΞΙΕΣ» όπου θα γίνουν ομιλίες και παρουσιάσεις, που σχετίζονται με την πρακτική εφαρμογή των αξιών στην καθημερινή ζωή. Στα διαλείμματα θα προσφερθούν πρόχειρα εδέσματα.

   Κυριακή 19/10/2014:
   Συνάντηση στην Εκκλησία της Μητροπόλεως- Αθήνα,  ώρα 10πμ  για να ξεκινήσει ο περίπατος «Βαδίζοντας με τις Αρετές».  Πορευόμαστε ειρηνικά ανά τρεις «φέροντες τις Αρετές» μέχρι έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης, όπου θα μας υποδεχθεί η Φιλαρμονική του Δήμου παίζοντας Ελληνικές μελωδίες από 11:15 έως 12:00μμ.

   Στη συνέχεια θα συναντηθούμε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης από 12:00μμ έως 7μμ με θέμα «Οι Αρετές στην Παιδεία», που αφορά κυρίως Εκπαιδευτικούς. Για την είσοδο στο Μουσείο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων,. βάσει της λίστας των δηλώσεων συμμετοχής στο e-mail. leonai.despoina@gmail.com

   Η διημερίδα αφιερώνεται στην Κοινωνική Συνεισφορά, την Ενάρετη Παιδεία, την Αρμονική Διαβίωση και τη Χαρά της Ζωής.

   Η συμμετοχή είναι δωρεάν με την απλή συμπλήρωση της δήλωσης στο www.leonai.gr , όπου υπάρχει και το αναλυτικό πρόγραμμα. Ειδικά για την ημερίδα 19/10/14, που αφορά κυρίως Εκπαιδευτικούς, για την είσοδος στο Μουσείο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, σύμφωνα με τη λίστα των δηλώσεων συμμετοχής e-mail. leonai.despoina@gmail.com

   «Ας αγκαλιάσει την Ελλάδα ένα κύμα ανιδιοτελούς υπηρεσίας, για να μετατρέψει κάθε τι σε συμπαντική αγάπη και να λάμψει  το μεγαλείο της Ελληνικής σκέψης».