ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
                                            ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ


Αθανασογιαννοπούλου Έλενα.
Η Αθανασογιαννοπούλου Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Συντονίστρια Συστημικών Οικογενειακών Αναπαραστάσεων κατά Bert Hellinger.
EΙναι απόφοιτη της Σχολής Συναλλακτικής Ανάλυσης & Ψυχοθεραπείας, με ειδίκευση  στις εξαρτήσεις από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Ψ.Ν.Α) του τμήματος 18 Ανω , συντάκτης στο περιοδικό New Age Astrology,  κατέχει το βαθμό του Master Teacher Reiki και από το 2008 είναι Υπεύθυνη Συντονίστρια του «ΚΥΚΛΟΥ ΦΩΤΟΣ» μιας ομάδας που ασχολείται με την Πνευματική θεραπεία , αυτογνωσία και  διδασκαλίες εσωτερικού χαρακτήρα.
Είναι ένας χαρούμενος  άνθρωπος  με αγάπη για την τέχνη και την ζωή αλλά πάνω από όλα τη διακρίνει η αγάπη της για τους ανθρώπους  έχοντας ενεργή συμμετοχή σε εθελοντικές δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τηλ.: 6977914300
eloptron99@yahoo.gr
kyklosfotos@groups.facebook.com
http://kyklosfotos.blogspot.grΑναστασίου Γεωργία.
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Aθήνα. Ζωγραφίζει και γράφει από μικρή. Παίρνει μαθήματα πιάνου και κιθάρας. Mετά τις εγκύκλιες σπουδές, εγγράφεται στη σχολή Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Bακαλό. Σπουδάζει ζωγραφική, διακόσμηση, σκηνογραφία, γραφικές τέχνες και φωτογραφία με καθηγητές τους Eλ. Bακαλό, Γεώρ. Bακαλό, Παν. Tέτση, Δαν. Γουναρίδη, Mερ. Πρέκα, Eυάγ. Δημητρέα,
Γιάν. Σημηριώτη, Θαν. Στεφόπουλο κ.α.
Συνεχίζει σπουδές ζωγραφικής και γλυπτικής στη Pώμη με δάσκαλο τον Mario Russo.
Eπιστρέφει στην Eλλάδα και φοιτά στη σχολή Σταυράκου στο τμήμα Σκηνογραφίας- Eνδυματολογίας και Σκηνοθεσίας, με καθηγητές τους Σπ. Kουκουλομάτη, Bας. Pαφαηλίδη, Γιώρ. Σκαλενάκη, Z. Παπαδάκη, Γ. Πολίτη κ.α.
Συνεργάζεται με την Ελληνική Τηλεόραση και το Θέατρο (Ελλάδα και Αγγλία) ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος. Έζησε επίσης και εργάστηκε στο εξωτερικό, Ιταλία, Ελβετία, Αμερική.
Παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με την εσωτερική διακόσμηση, την κατασκευή και σχέδιο επίπλου, σχέδιο κοσμήματος, τις γραφικές τέχνες και το σχέδιο ρούχου και υφάσματος.
Το ανήσυχο πνεύμα της την οδηγεί να ασχοληθεί και με την αγιογραφία παίρνοντας μαθήματα από τον αγιογράφο Νικόλαο Mακρή. Εικόνες της κοσμούν εκκλησίες σε διάφορα μέρη: Αθήνα, Zάκυνθο, Κατερίνη και στο εξωτερικό: Ολλανδία, Ελβετία, Κύπρο, Αμερική, Ιταλία, Γερμανία.
Αγαπά πολύ την ποίηση, άρχισε να γράφει από ηλικίας έξι ετών. Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Το 2001 εξέδωσε από τις εκδόσεις Δημιουργία, την πρώτη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Το Χαμόγελο Στη Σκέψη Του Υάκινθου» με εικονογράφηση δική της. Γράφει χρονογραφήματα και διηγήματα.
Σκίτσα, σχέδια και κείμενα της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες: Tαρ, Ποπ & Pοκ, Yγρά Νέα, Θαλάσσια Σπορ, Ελευθεροτυπία, Νέα, Ποντίκι, Απογευματινή, Παρασκευή και 13 κ.ά. Τώρα ασχολείται με την επιμέλεια και εικονογράφηση βιβλίων.
Κάνει ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και συμμετέχει σε ομαδικές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έργα της υπάρχουν σε διάφορες συλλογές ανά τον κόσμο.
Ταξίδεψε και ταξιδεύει σε πολλές χώρες όπως: Ιταλία, Ελβετία, Αγγλία, Ισπανία, Αυστρία, Kύπρο, Βραζιλία, Αργεντινή, Παραγουάη και Ηνωμένες Πολιτείες, συμμετέχοντας σε εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, απ’ όπου και απέσπασε τιμητικές διακρίσεις.
Επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή «Πυγολαμπίδες» στον δίαυλο των οικολόγων «TηλεΦΩΣ», με θέματα επιστημονικά, φιλοσοφικά, οικολογικά, εικαστικά και λογοτεχνικά. Συνεργάζεται και με το Κontra Channel.
Αρθρογραφεί σε περιοδικά και εφημερίδες κατά καιρούς.
Είναι τακτικό μέλος της Π.E.Λ.T. (Πανελλήνια Ένωση Λόγου και Τέχνης).
Αγαπά την ανιδιοτελή προσφορά και έχοντας λάβει τις απαραίτητες γνώσεις ασχολείται με την ενεργειακή-πνευματική θεραπεία, σε ανθρώπους και ζώα και ερευνά την βοτανολογία και την αφάρμακη ιατρική.
Αγαπημένη φράση: «Δεν μπορώ να διανοηθώ έναν κόσμο χωρίς αγάπη, χαμόγελο, προσφορά και οικολογική συνείδηση.»Ασυμομύτη Μαριάννα
Η Μαριάννα Ασυμομύτη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομική ανάπτυξη στο Πάντειο και στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και μελετά φιλοσοφία στον Όμιλο Μελετών. Εργάζεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης.Αυγουστάτος Ιωάννης
Σπούδασε ιατρική και χειρουργική στο πανεπιστήμιο «La Sapienza» (Λα Σαπιέντσα) της Ρώμης, απ’όπου αποφοίτησε με άριστα και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην Ελλάδα.
Εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή ( Cognitive therapy) και στην Ομαδική (Analytic Group Psychotherapy) ψυχοθεραπεία. Μελετητής κοινωνικών και φιλοσοφικών ζητημάτων, δίνει συχνά διαλέξεις και αρθρογραφεί.
Συντονίζει Ομάδες Αυτογνωσίας, αναπτυξιακής και ανθρωπιστικής κατεύθυνσης. Διδάσκει από το 2.000 στο Δημοτικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.  Για 5 χρόνια επιμελήθηκε και παρουσίασε την τηλεοπτική εκπομπή “Ενδοσκοπήσεις”, με ψυχολογικούς και φιλοσοφικούς στοχασμούς. Είναι δημιουργός αρκετών εξειδικευμένων   blogs (Αυτογνωσία, Ευτοπία, Ψυχοσύνθεση, Κοινωνική Οικοσοφία κ.αλλ.) καθώς και πολλών θεματικών ομάδων και σελίδων σε Κοινωνικά Δίκτυα. 
Είναι μέλος οργανισμών για την προστασία της φύσης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έχει ιδρύσει το  “ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”, μια Κίνηση, που συνθέτει την πνευματικότητα με την ανιδιοτελή ακτιβιστική δράση. Συντονίζει  εθελοντικά ομάδες  ψυχολογικής υποστήριξης  στο σύλλογο καρκινοπαθών ΚΕΦΙ .Διαμένει και εργάζεται ιδιωτικά στην Αγία Παρασκευή, όπου διευθύνει το Κέντρο Ψυχικής Θεραπείας και Ανάπτυξης.Βαγιακάκος Νικόλαος Μιχαήλ
Ο Νίκος ξεκίνησε την καρριέρα του το 1978 ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος και στη συνέχεια  εξελίχθηκε  σε  Διευθυντικό  Στέλεχος  Ευρωπαϊκών  Ασφαλιστικών  και Χρηματοοικονομικών  Οργανισμών  στην  Ελληνική  Αγορά  μέχρι  και  το  1998  (Alico, Norwich Union Group,  J.Rothschild International,  Scottish Amicable European, Prudential International).
Το  πεδίο  του  είναι  η  Ανάπτυξη  Νέων  Προϊόντων,  οι Πωλήσεις, το Μάρκετινγκ σύνθετων υπηρεσιών και το Risk Management. Από το 1999 παρέχει  τις  υπηρεσίες του  ως  Σύμβουλος  Risk Management,  σε  ανεξάρτητη  βάση, συνεργαζόμενος με κορυφαίους Διεθνείς Χ/Ο & Ασφαλιστικούς Οργανισμούς.
Παράλληλα,  από  το  1980,  ασχολείται  σε  βάθος  με  την  οργάνωση  και  παροχή Εκπαιδευτικών  Υπηρεσιών  προς  Επαγγελματίες  Συμβούλους  και  Στελέχη Επιχειρήσεων  και  Οργανισμών,  στους  τομείς  της  Ηγεσίας,  της  Προσωπικής Ανάπτυξης  και  των  Καινοτόμων  Τεχνικών  Μάρκετινγκ  &  Πωλήσεων.  Έχει  επίσης συμμετάσχει στην εισαγωγή του Διαισθητικού Μάνατζμεντ (University of Wisconsin) στην ελληνική επιχειρησιακή αγορά. Οι σπουδές  του περιλαμβάνουν Οικονομικά (Πανεπ.  Αθηνών), Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό (Αγγλία),  Συστημική  Ψυχολογία Μεθ. Hellinger (Ελλάδα,  Γερμανία, Ολλανδία), Deep Memory Process (DMP - Dr. Roger Woolger, Αγγλία, Πορτογαλία), καθώς  και  πολλά  επαγγελματικά  σεμιναριακά  προγράμματα  στην  Ελλάδα  και  την Ευρώπη, κυρίως στους τομείς της Προσωπικής και Εταιρικής Ανάπτυξης, Πνευματικής Ψυχολογίας, Ανάπτυξης Νου, Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, Παρακίνησης, Μάνατζμεντ Ποιότητας, Ανάπτυξης Στελεχών, Στρές Μάνατζμεντ κ.α.
Το  1999,  ο  Νίκος  αναλαμβάνει  την  εκπροσώπηση  και  την  εγκαθίδρυση  στην Ελλάδα  του  ανοικτού  Σεμιναριακού  Τμήματος  του  University of Santa Monica (California),  του  αναγνωρισμένου διεθνώς αυτού εκπαιδευτικού προγράμματος στον τομέα της Αυτογνωσίας (Spiritual Psychology), υπό την ιδιότητά του ως Διευθύνοντος Συμβούλου  της  Εταιρείας  Βιωματικών  Σπουδών  (μη-κερδοσκοπική  εκπαιδευτική  κι επιστημονική εταιρεία για την ανάπτυξη της βιωματικής εκπαιδευτικής μεθόδου). Σήμερα, αναπτύσσει εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με  καινοτόμους Συμβούλους & Ινστιτούτα διεθνώς, απευθυνόμενα προς  επαγγελματίες, στελέχη και οργανισμούς,με σκοπό την ισόρροπη και ολιστική ανάπτυξη ατόμων και ομάδων.

Είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος NLP (Association of NLP, UK) και πλήρες μέλος του Association for Coaching, UK (International). Επίσης, συμβεβλημένος εκπαιδευτής εξωτερικού του “NLP  Institute  of  California,  USA”  και facilitator στο διεθνές εκπ/κό πρόγραμμα “Wealthy Mind”. Τέλος, αναπτύσσει  το καινοτομικό συμβουλευτικό πρόγραμμα “Arithmos-System” με βάση την έρευνα της Πυθαγόρειας Αριθμοσοφίας.

Διευθύνει κι επιμελείται των Εκδόσεων Αλφάβητο Ζωής και είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Απόλλωνος 4 (1ος όροφος), 10557 Αθήνα, Σύνταγμα
Τηλέφωνο: +30 2103313713 Φαχ: +30 2103313712
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: lifealphabet@gmail.com

- See more at: http://like.philenews.com/el-gr/oi-eidikoi-mas/828/2363/nikolaos-michail-vagiakakos#sthash.9zZXcEVI.dpufΒεζάνης Δημήτριος
Ο Δημήτριος Βεζάνης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Μετά από σπουδές Μαθηματικών στο ΕΚΠΑ, παρακολούθησε μεταπτυχιακά Πληροφορικής στις ΗΠΑ, και Θεατρικό Παιχνίδι στην Αθήνα.
Εργάστηκε σε τεχνικά λύκεια, σε κολλέγια, και φροντιστήρια έχοντας μαθητές όλων των κατηγοριών: μικρών, μεγάλων, Ελλήνων και ξένων, Δημοτικού αλλά και Πανεπιστημιακού επιπέδου, διδάσκοντας μαθηματικά, πληροφορική, αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά, επ’ αμοιβή, αλλά και αμισθί.
Για μια 15ετία εργάστηκε στη βιομηχανία ως προγραμματιστής και υποστηρικτής χρηστών. Συμμετείχε στο σχεδιασμό, οργάνωση και παρουσίαση του Τμήματος Logistics της ΑΓΕΤ Ηρακλής.
Εδώ και 10 χρόνια εργάζεται σε επιμέλεια κειμένων και στην έκδοση βιβλίων, κυρίως Εναλλακτικών Θεραπειών και Εσωτερικής Φιλοσοφίας.
Είναι ένθερμος υποστηρικτής της εθελοντικής δράσης εκπαιδευτικού και κοινωνικού περιεχομένου, με βασικό οδηγό τις Ανθρώπινες Αξίες. Συμμετέχει σε ομάδες Εθελοντικής Δράσης και Ενημέρωσης, για Δασοπροστασία, Σεισμούς, Πολιτική Προστασία, και Κοινωνική Στήριξη, σε διάφορες περιοχές, κυρίως όμως στο Πέραμα και την Καισαριανή, της οποίας είναι μόνιμος κάτοικος.


Βερβερέλης Θεόδωρος
Σανσκρτττκο όνομα Deva Datta Das
Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1945 στον Βύρωνα από Μικρασιατη πατέρα και Ρουμελιώτισσα μητέρα.
Σπούδασε στη Αθήνα Ανθρωπιστικές Επιστήμες και είναι Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Κοινωνιολόγος με εξειδίκευση στην Κοινωνική Πολιτική.
Εθελοντής από την ηλικία των εφηβικών του χρόνων, ακολουθεί μέχρι σήμερα της αρχές του Εθελοντισμού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σ' όσους το ζητούν.
Το 2000 ήρθε σ' επαφή με τον Πνευματικό του δάσκαλο Λόκανα Μαχαρόζ υιοθετώντας από τότε τις αρχές και τους κανόνες της «Μπακτι Γιόγκα», υπηρετώντας μ' αυτό τον τρόπο τον Πνευματικό του δάσκαλο.
Είναι ιδρυτικό μέλος του Ευκτήριου Οίκου του Κρίσνα στην Αθήνα και καθημερινά έρχεται σε επαφή με πλήθος ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την «Αφοσιωμένη Υπηρεσία».
Έχει συμμετοχή σε Πνευματικά Συμπόσια στον Ελλαδικό χώρο.
Παραδίδει μαθήματα αφοσιωμένης υπηρεσίες σε ομάδες ανθρώπων και σε μεμονωμένα άτομα, που επιθυμούν να έχουν έγκυρη πληροφόρηση στο θέμα αυτό.
Συνεργάζεται με αλλά Πνευματικά Κέντρα παρουσιάζοντας το Μπακτι Γιόγκα.
Το 2009 Ίδρυσε την «Ομάδα Εθελοντών το Θείο Δώρο» και καθημερινά ετοιμάζουν χορτοφαγικά εδέσματα «πρασαντα» διανέμοντας σ' ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Δημάδης Βασίλειος

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών 9ος στους 150 τελειόφοιτους. Έλαβε την ειδικότητα της Παιδιατρικής από την Β Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή, η οποία βαθμολογήθηκε με άριστα. Είναι μέλος των "Γιατρών Καρδιάς" έχοντας συμμετάσχει σε δεκάδες αποστολών μέχρι σήμερα. Είναι οικογενειάρχης με τέσσερα παιδιά και εύχεται από καρδιάς η αγάπη να πλημμυρίσει όλο το κόσμο.Δημητρίου Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα Δημητρίου διδάσκει γιόγκα  και οργανώνει προγράμματα αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης με γιόγκα, θεραπευτικά μασάζ, καθαρισμό του παχέος εντέρου , υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό   σεμιναρίων προσωπικής ανάπτυξης.  Πληροφορίες στο www.vitality.com
Πνευματικός της Δάσκαλος από το 1974 είναι ο πρεσβευτής της Ειρήνης Prem Rawat (Maharaji) που σήμερα τον αντιπροσωπεύει. Πληροφορίες στα site: www.wopg.org    και     www.theartoflife.gr
Καπνιστής Παναγιώτης
Γεννήθηκε στο ειδυλλιακό χωριό Πίσσια - Λουτρακίου - Κορινθίας. Τελείωσε το 8τάξιο γυμνάσιο Λουτρακίου, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες επί 2ετία (Πάντειο Σχολή).

Υπηρέτησε ως έφεδρος Ανθ/γος στο στρατό.
Διορίστηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών και μετέπειτα στο Δήμο Αθηναίων. Επί δημαρχίας Γεωργίου Πλυτά εξέδιδε την εφημερίδα ‘Τα νέα της Αθήνας’ ως ιδιοκτήτης και διευθυντής μέχρι ελεύσεως της Χούντας, οπότε του αφηρέθη η ατέλεια χάρτου.
Παντρεύεται, αποκτά 3 παιδιά, απορροφάται για τη βιοτική μέριμνα και με εμπορικές επιχειρήσεις και καταλήγει ασφαλιστικός σύμβουλος μεγάλων εταιριών.
Γράφει κάποια άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά.
Το 1995 εκδίδει την 1η ποιητική τριλογία ‘Η 4η Διάσταση και άλλες ιαστάσεις’.
Το 1997 εκδίδει την 2η ποιητική του συλλογή  ‘1+1+1=1’ το ομοούσιο της Αγίας Τριάδος.
Διετέλεσε ως Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών επί 2ετία ως και ειδικός Γραμματέας προηγουμένως.
Ήτο επί 5ετία Ανταποκριτής Αθηνών της εφημερίδας ‘Ελληνισμός της Αμερικής’.
Είναι μέλος ‘Ενώσεως Συντακτών Μη Ημερησίων Εφημερίδων’. Έχει καταχωρηθεί σε διάφορες Ανθολογίες Ελλήνων εκδοτών, έχει βραβευτεί σε Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού και έχουν μεταφραστεί ποιήματά του από το Ινστιτούτο Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου της Mons - Hainout Βρυξελλών.
Το 2004 εκδίδει την ποιητική του συλλογή ‘Κρυσταλλένια Πολιτεία και Διάσπαρτες Αλήθειες’.
Το 2013 εκδίδει τη Νέα ποιητική συλλογή ‘Ιχνηλατώντας τον Χωρο - χρόνο στα μονοπάτια της Σιωπής’.Κατσίβελος Πάρις
Ο Πάρις (Παρασκευάς) Κατσίβελος είναι ηθοποιός και καθηγητής Δραματικής Τέχνης. Κατάγεται από τη Θάσο. Σπούδασε Υποκριτική, Σκηνοθεσία, Σκηνογραφία - Ενδυματολογία, Μονωδία - Μελοδραματική, Κινησιολογία - Χορογραφία, Σκηνική Αγωγή και Αγωγή του Λόγου. Συμμετείχε, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε σεμινάρια, εργαστήρια, συμπόσια και συνέδρια σχολών, συστημάτων, ρευμάτων και τεχνοτροπιών της θεατρικής τέχνης, αλλά και ψυχολογίας, φιλοσοφίας και παραψυχολογίας.
Έπαιξε στο παρελθόν σε είκοσι δύο θεατρικές και σαράντα τρεις τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες και σε αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές συνεχείας και αυτοτελείς. Υπήρξε μόνιμος εκφωνητής και επιμελητής των ραδιοφωνικών εκπομπών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για είκοσι οκτώ χρόνια.
Διδάσκει Υποκριτική, Αγωγή του Λόγου, Αυτοσχεδιασμό, Εξειδικευμένα Εργαστήρια Δραματικής Τέχνης και Αγωγή ποιοτικής Επικοινωνίας (Δημοσιογραφίας), σε Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης,  Θεατρικά Εργαστήρια και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Είναι μόνιμος καθηγητής του Αυστριακού Πανεπιστημίου D.U.K. και της συνέργειάς του στην Ελλάδα, στο Μεταπτυχιακό <<Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες>>, όπου διδάσκει την δική του ενότητα <<Αγωγή Ποιοτικής Επικοινωνίας>>.
Υπήρξε τακτικός ομιλητής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Ομίλου για την Ουνέσκο Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.     Συμμετέχει, ως ομιλητής σε συμπόσια, συνέδρια, φεστιβάλ, τράπεζες και άλλες εκδηλώσεις  γύρω από  το Πνεύμα και τον Πολιτισμό.
Ερευνά και κινείται σε χώρους του Εσωτερισμού, πρακτικών της  Αυτοβελτίωσης και της Φιλοσοφίας του Εσωτερισμού, από την εφηβεία του.

Πρόσφατες Αντιπροσωπευτικές Διακρίσεις - Βραβεύσεις του Πάρι Κατσίβελου:
Από την ¨Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης¨, υπό την Αιγίδα του ¨Υπουργείου Παιδείας¨και της ¨ Ένωσης Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου¨, τιμήθηκε με το Βραβείο <<ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ 2013-2014>>, για το  βιβλίο του Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>>. (Φεβρουάριος 2014).
Από τον  Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό "Το Καφενείο των Ιδεών", με το Χρυσό  Μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. (Ιούνιος 2014).
Από το Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ,  του οποίου είναι μόνιμος ομιλητής και μέλλος της Οργανωτικής του Επιτροπής, τιμήθηκε  με τον <<Έπαινο Ευρείας Κοινωνικής Παιδείας>> το 2012 και το 2013,  καθώς και με τον τίτλο του <<Πολίτη του Κόσμου>> και του <<Παγκόσμιου Ενεργού Στοχαστή>>.
Από το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ, έλαβε τον τίτλο του <<Παγκόσμιου Πρεσβευτή Του Καλού και του Φωτός>>  - Universal Ambassador of Pure Light and Benevolence (1η Οκτωβρίου 2014).
Έλαβε Τιμητική   Διάκριση από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αιγυπτιωτών, δύο Τιμητικές Διακρίσεις από τον Όμιλο για την Ουνέσκο Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και  από το Λογοτεχνικό Συμπόσιο στην ηλεκτρονική του πλατφόρμα, Τιμητική Βράβευση και Τιμητική Διάκριση από τον Όμιλο  για την Ουνέσκο Πειραιώς και Νήσων, αλλά και το βραβείο ¨ΓΡΑΜόΤΑ¨ από τον  Σύλλογο Βουλγάρων Ποιητών στο  Πλέβεν της Βουλγαρίας κατά το ¨Τριήμερο Ελληνικού Πολιτισμού και Φιλίας των δύο λαών¨.
Επίσης έλαβε Τιμητική Διάκριση από την  Εταιρεία Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού Κερατσινίου, για το βιβλίο του Αυτοβελτίωσης και Εσωτερισμού <<Με Πυξίδα το ΦΩΣ>> κατά τον 14ο   Παγκόσμιο, ετήσιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της. (Ιούνιος 2014).Κορόμηλος Αλέξανδρος
Πτυχιούχος τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανεπιστήμιου Αθηνών.
Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (master) στην Οργάνωση και  Διοἱκηση του Αθλητισμού.
υποψήφιος διδάκτωρ.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Δημοτικός σύμβουλος στο Παλαιὸ Φάληρο από 2ΟΟ3 έως σήμερα
Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Αρωγής και Αθλητισμού
Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Ενιαίων Σχολικών
Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου
Παλαιού Φαλήρου
Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Σχολικοὐ Αθλητισμού και ΟΛυμπιακής Παιδείας
Έχει διδάξει ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστήμιου Αθηνών και στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Πανελλήνιας 'Ένωσης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Έχει διατελέσει σύμβουλος για Θέματα προαγωγής και ανάπτυξης στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.Μαγκριώτης Δημήτρης.
Ο Δημήτρης Μαγκριώτης έψαχνε από μικρός απαντήσεις για τον κόσμο και την ανθρώπινη συνθήκη και συνεχίζει να το κάνει έως σήμερα. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικά εδώ και στο Λονδίνο, και έχει ζήσει σε τρεις διαφορετικές χώρες. Βιοπορίζεται από τις πωλήσεις μηχανημάτων και τεχνικών λύσεων για τη βαρειά βιομηχανία. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.Μαργιώρης Σωτήρης
Ο Σωτήρης  Μαργιωρής  εργάζεται ως Δημοσιογράφος στην Δημόσια Τηλεόραση.
Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας με μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή ανάπτυξη. Έχει παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων και διαλέξεων πάνω στην Πυθαγόρεια και προσωκρατική φιλοσοφία .
Από το 2006 είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ηραία Πυθαγόρεια, που γίνεται στη Σάμο. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων.
Ντέρου Λένα.
Η Λένα Ντέρου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Καναδά και έχει μελετήσει πολιτική οικονομία και φιλοσοφία.
Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον κόσμο των επιχειρήσεων και τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει συμμετάσχει ενεργά σε διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και υποδομών.
Από το 1981-1996 εργάστηκε στην εμπορία πρώτων υλών όπως αργό πετρέλαιο και προϊόντα πετρελαίου, αγροτικών προϊόντων και μετάλλων.
Από το 1992 έως σήμερα ασχολείται με θέματα επενδύσεων σε συνεργασία με διεθνείς τράπεζες και οργανισμούς.


Παπαϊωάννου Διονυσία.
Eργάστηκε στον ΟΤΕ και σπούδασε λογοτεχνία.
Σε ηλικία 20 ετών βραβεύτηκε σε πανελλαδικό διαγωνισμό ποίησης και πήρε βραβείο Φ.Σ. Παρνασσού για το θεατρικό της έργο Οι φυλακισμένοι.
Εκδόθηκαν τέσσερα βιβλία της: η ποιητική συλλογή Περνώντας, το μυθιστόρημα Το λιοντάρι που ξυπνά, τα διηγήματα Η ίριδα και η μύγα και η ποιητική συλλογή Το παιχνίδι του κύτταρου.
Ο Μάνος Κατράκης απήγγειλε ποιήματά της στο 4ο πρόγραμμα της ΕΡΑ, σε εκτεταμένο αφιέρωμα για την ποίηση της και ειδικά για το τελευταίο της βιβλίο.
Έγραψε το "Το μυστικό", περιπέτεια μυστηρίου 6 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Γ. Χονδροκώστα ΕΤ2, 1986. "Ποιός ήρθε στο σπίτι μας απόψε;" σειρά 8 επεισοδίων με αυτοτελείς ωριαίες κωμωδίες, σε σκηνοθεσία Γ. Πετρίδη και Γ. Αγαθονικιάδη, ΕΤ2, 1989. "Στο Βυθό της θάλασσας" σε συνεργασία, σειρά μιούζικαλ, εσωτερική παραγωγή της ΕΤ1 που προβλήθηκε στις Κάννες.
Διετέλεσε σύμβουλος προγράμματος στην ΕΤ2.
Έχει κάνει 120 εκπομπές λόγου και έρευνας στο 1ο, 2ο και 4ο πρόγραμμα της ΕΡΑ (Οι βραβευμένοι με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, Γυναίκες διασήμων ανδρών, Τα γνωστά και τα άγνωστα, Αφιερώματα -στο λαό της Ρουμανίας, στον Μάνο Κατράκη κ.λπ.).
Έκανε ελεύθερη διασκευή του θεατρικού έργου Γερτρούδη του Σίδεμπεργκ, που ανέβηκε στο Αθηναϊκό Θέατρο.

Τελευταίο της έργο είναι το βιβλίο "Ο θυμωμένος κάβουρας", εκδόσεις Ιωλκός, που το 2003 βραβεύτηκε από την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου ως το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς. Επανεκδόθηκε τον Ιούνιο του 2008 από τον εκδοτικό οίκο Leader Books. Eίναι στηνΈνωση Σεναριογράφων Ελλάδας από την ίδρυσή της, όπου και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος από τον Οκτώβριο του 2009.

Εργογραφία - Τηλεόραση
Ποιος ήρθε στο σπίτι μας απόψε; κοινωνική σειρά 8 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Γ. Πετρίδη, ΕΤ2, 1989
Το μυστικό, κοινωνική σειρά 6 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Γ. Χονδροκώστα, ΕΡΤ2, 1986
Στο βυθό της θάλασσας, σειρά μιούζικαλ, ΕΤ1Πατέρας Νεκτάριος.
Καθηγητής  Θεολόγος  και Μοντεσοριανής Αγωγής σε παιδιά με νοητική υστέρηση και δυσλεξία, δημοσιογράφος στην  ιστορική εύρενα ,  Ιεραποστολικός Επίσκοπος της Ιεράς Μητρόπολης    Μόντρεαλ και Καναδά  πρ. Εξαρχείας Νέας Αγγλίας και Αμερικής και Καναδά.
Ο αγανακτησμένος Πατέρας του Συντάγματος, των  φτωχών,  των αδυνάτων,των εν κλίναις των νοσοκομείων αρωγός  και ο εν παντός καιρού ευρισκόμενος  παντού.  Ο στρατιώτης στον Αμπελώνα  του Χριστού.Πειρασμάκη Χριστιάνα.
Σύμβουλος Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας ΜΒΑ
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΒΑ, ΜΒΑ) και εξειδικεύτηκε στην Εταιρική Επικοινωνία και Συμπεριφορά. Έχει 25ετή εμπειρία στο χώρο της εταιρικής επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων εργαζόμενη ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε ελληνικές και διεθνείς εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ως σύμβουλος επιχειρήσεων. ΄Εχει σχεδιάσει και συντονίσει την υλοποίηση προγραμμάτων διαμόρφωσης αντίληψης του κοινού για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και διαχείρισης εικόνας και φήμης σε περισσότερους από 14 επιχειρηματικούς κλάδους. Ίδρυσε και διηύθυνε επί 15 χρόνια διαδοχικά, δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων με ηγετική θέση στον χώρο της εταιρικής επικοινωνίας.

Έχει ειδικά εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ως επαγγελματίας εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων από το Irish Management Institute και τον ΟΑΕΔ. Από το 1983 εισηγείται θέματα του γνωστικού της αντικειμένου και ομιλεί σε διαλέξεις και συνέδρια για τις σύγχρονες πρακτικές και τάσεις διεθνώς.

Εξελέγει παμψηφί μεταξύ 11 εκπροσώπων από 110 χώρες ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ενωσης Δημοσίων Σχέσεων (IPRA) για δύο συνεχείς θητείες από το 2003 έως το 2007. Στα πλαίσια αυτής της της δραστηριότητας  ανέλαβε πρωτοβουλίες για την δραστηριοποίηση του κλάδου των δημοσίων σχέσεων και της εταιρικής επικοινωνίας σε αναπτυσσόμενες οικονομίες.

Στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της IPRA  εκπροσωπώντας τα μέλη Ελλάδος, Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος ΔΣ της Ενωσης Εταιριών Δημοσίων Σχέσεων Ελλάδος, Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος ΔΣ του Εθελοντικού Περιβαλλοντικού Μη Κεδροσκοπικού Φορέα ECOCITY.

Είναι ιδρυτικό και τακτικό μέλος του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων.Πελεγράτη Βασιλική
Η Βασιλική Πελεγράτη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Μεγαλώνοντας στο περιβάλλον της πόλης από νωρίς ήρθε αντιμέτωπη με ερωτήματα όπως του πόσο αυθεντικά είναι οι άνθρωποι συνδεδεμένοι με τον εαυτό τους, μεταξύ τους, με το περιβάλλον τους & τη φύση.
Συνδύασε την αγάπη της για τις τέχνες και το πνεύμα του ανθρωπισμού κάνοντας σπουδές φωτογραφίας στη Leica Academy, με ειδίκευση στη φωτογραφία ντοκουμέντο.
Αργότερα ταξιδεύει στην Ευρώπη, όπου λαμβάνει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε θέματα ανθρωπιστικής υποστήριξης σε αναπτυσσόμενες χώρες.
Γίνεται εθελόντρια στη ΜΚΟ ‘Humana People to People’ και ζει για επτά μήνες στα απομονωμένα χωριά του Μαλάουι της Αφρικής. Με ένα πλούσιο υλικό συμμετέχει με προσωπική έκθεση φωτογραφίας στο 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ‘Εικόνες του 21ου αιώνα’. Ως τότε έχει κατασταλάξει μέσα της η κατανόηση ότι η πραγματική ανάγκη του ανθρώπου εντοπίζεται σε πνευματικό επίπεδο και πως μόνο μέσα από μια πνευματική στάση ζωής οι σχέσεις μπορούν να αποκατασταθούν σε όλα τα επίπεδα. 
Από το 2010 συμμετέχει και συντονίζει την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία των Brahma Kumaris στην Ελλάδα GreenAngel ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας του Πνευματικού Πανεπιστημίου των BK, μια πρωτοβουλία που επιχειρεί να κάνει τη σύνδεση ανάμεσα στην ανθρώπινη συνειδητότητα και την κατάσταση του πλανήτη, εξερευνώντας τη φυσική αρμονία που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στον εαυτό και τη φύση.
Τριτοπούλου Δέσποινα.
Γεννήθηκε στα Βούναινα Λάρισας από πρόσφυγες γονείς. Είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο και έχουν δύο κόρες.
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι λάτρης της γνώσης και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση, την φιλοσοφία, τη θεραπεία, την ψυχολογία, την επικοινωνία και άλλα.
Απασχολείται βιοποριστικά με την Ευημερία των ανθρώπων μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία «ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΚΕ»
Ασχολείται εθελοντικά με την Ευτυχία των ανθρώπων μέσα από ανιδιοτελείς φιλανθρωπικές δράσεις και επίσης παραδίδοντας δωρεάν σεμινάρια για την εφαρμογή των Ηθικών Αρχών στη ζωή μας. 
Είναι ιδρύτρια του κινήματος ΛΕΩ ΝΑΙ  για Ελλάδα Νέων Αρχών, που σκοπός του είναι να συνεισφέρει στην εξάπλωση Αξιών Ζωής όπως Αγάπη, Αρμονία, Φιλανθρωπία, Αισιοδοξία,  Μη βία, Ειρήνη, Ακεραιότητα κλπΣτέπανος Τσακαλιάν
Γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά από Αρμένιους γονείς.
Μετά το Αρμένικο Δημοτικό της περιοχής σπούδασε σε Αρμενοαγγλικό Γυμνάσιο στη Κύπρο. Συνέχισε τις σπουδές του στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού απ’ όπου πήρε το πτυχίο του στη Φιλοσοφία.
Δίδαξε την ερμηνεία της Βίβλου στη Θεολογική Σχολή της Αρμενίας σαν Αρχιμανδρίτης.
Τώρα, είναι μέλος και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μη Κερδοσκοπικό, Φιλανθρωπικό Σωματείο και κέντρο αυτογνωσίας ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ.
Τότα Τσάκου-Κονβερτίνο
Η Τότα Τσάκου-Κονβερτίνο είναι Ελληνίδα μεταφράστρια, ιστορικός και λογοτέχνης.
Γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας από τον Γεώργιο και την Ελένη Τσάκου. Σπούδασε στην Ελλάδα και την Ιταλία, όπου γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της Gino Convertino. Η Τότα Τσάκου-Κονβερτίνο ασχολήθηκε συστηματικά με την ιστορία και τη μυθολογία της Βοιωτίας. Έζησε πολλά χρόνια εκτός Ελλάδας, Ιταλία και Βραζιλία.
Το μυθιστόρημα της "Όταν μιλήσουν οι καρδιές" απέσπασε το πρώτο βραβείο μυθιστορήματος "Μάρκος Αυγέρης" της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Ένα της άρθρο σχετικά με το Μοναστήρι της Παναγίας της Σκριπούς βραβεύτηκε από το Βυζαντινό Ινστιτούτο της Αστόρια της Αμερικής. Εργάζεται σαν μεταφράστρια-συγγραφέας. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Έχει μεταφράσει τους καλύτερους σύγχρονους συγγραφείς της Ιταλίας με τουλάχιστον 45 βιβλία μεταφρασμένα από τα Ιταλικά στα Ελληνικά και αντίστροφα. Συνεργάζεται με τα περιοδικά "Ιστορικά Θέματα" και "Ελληνική Αγωγή" καθώς και με την εφημερίδα "Σκέπη Ορχομενίων".

Έργα της
• Παγιδευμένοι έρωτες, Πάραλος. 2010
• Ο Βελή Αγάς΄, Πάραλος. 2008
• Εγκυκλοπαίδεια αρχαίων Ελλήνων ιατρών - φαρμακοποιών, Πάραλος. 2006
• Εγκυκλοπαίδεια αρχαίων Ελλήνων ζωγράφων και ψηφοθετών, Πάραλος. 2005
• Μελιβοία, Σενάριο. 2004
• Orhomenos, la sua storia, Πάραλος. 2003
• Εγκυκλοπαίδεια της Αρχαίας Βοιωτίας, Πάραλος. 2003
• Εμείς οι ένοχοι, Κωστόγιαννος. 2003
• Ορχομενός, η ιστορία του, Πάραλος. 2003
• Στη χώρα του Χερσία, Πάραλος. 2003
• Όταν μιλήσουν οι καρδιές, Κέδρος. 2000
• Η κόλαση των αγγέλων, Εκδόσεις Ι. Σιδέρης. 1997Με εκτίμηση και πολλές ευχαριστίες,
Η πρόεδρος του  ΛΕΩ ΝΑΙ για Ελλάδα Νέων Αρχών
Δέσποινα Τριτοπούλου